Blog

Oway Beauty

oway beauty

Oway Beauty este frumusețea certificată compusă din ingrediente naturale, proaspete, sănătoase și controlate.

Rețete eficiente și hrănitoare pentru piele.

Creme catifelate care se amestecă frumos cu tenul. Uleiuri prețioase iluminează și hidratează în profunzime. Parfumuri pe baza de uleiuri esențiale pure oferă o experiență senzuală și senzorială de neuitat.

Câtă atenție oferim zilnic la ceea ce mâncăm?

Se știe că o dietă echilibrată și sănătoasă este baza sănătății noastre. Ne face mai puternici, mai optimiști și ne oferă longevitate .

Dar la fel ca ,,interiorul” nostru, de asemenea ,,exteriorul” , și anume, pielea noastră, are nevoie să fie hitratată adecvat cu o dietă echilibrată.

Fața, mâinile și corpul au nevoie să primească cantitatea potrivită de hidratate atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, pentru a fi sănătoase și pentru a avea o înfățișare luminoasă, omogenă și curată.

Pentru a ne „hidrata” tenul, este important să alegem cele mai calitative produse realizate din ingrediente perfect echilibrate care sunt procesate conform tehnicilor care respectă natura.

Oway Beauty a selectat pentru tine cele mai bune ingrediente din care a conceput rețete de frumusețe hidratante și eficiente care ofera tenului „dieta” perfectă.

PROSPEȚIME

Selectăm ingrediente de la KM 0 și alegem materii prime care garantează concentrația maximă a ingredientelor active eficiente.

Îndepărtăm din formulele noastre orice considerăm superficial, agresiv sau înlocuim cu ingrediente de origine naturală.

În sistemul nostru de conservare, evităm utilizarea de substanțe agresive și alegem în schimb un amestec de elemente care se găsesc și în natură.

OW BEAUTY NU CONȚINE: SLS & SLES, PARABENI, SILICONI, PETROL, PEG, PPG & PG, EDTA, PARFUMURI SINTETICE, COLORANȚI ARTIFICIALI, FTALAȚI, GMO.

beauty

PURITATE

În orice formulă din Oway Beauty sunt prezente materii prime extrase din plante care cresc potrivit celor mai curate tehnici de agricultură biodinamică și organică.

NOI SUSȚINEM NATURA, EVITĂM SĂ FOLOSIM COLORANȚI ȘI INGREDIENTE SINTETICE CARE VOR ASIGURA O PRODUCȚIE UNIFORMĂ.

Pentru a păstra cel mai bine puritatea și prospețimea formulelor naturale, Oway Beauty utilizează doar sticlă transparentă și aluminiu, care sunt 100% pure și pot fi reciclate la infinit.

O alegere importantă și un gest de atenție pentru planeta noastră.

beauty

EFICACITATE

Ingredientele produselor noastre sunt rezultatul proceselor de extracție dezvoltate special să obțină producție maximă. Acest lucru ne permite să extragem esențele cele mai puternice și concentrate din orice element natural. În plus, orice produs conține un ingredient super activ, selectat pentru eficacitatea sa.

Formulăm conform principiilor chimiei verzi, „chimia verde curată”, care astăzi ne permite să oferim produse naturale de înaltă performanță. Această combinație de natură și știință face ca produsele din Oway Beauty să fie unice, deoarece garantează formule non-agresive, care în același timp îmbunătătesc, tratament după tratament, pielea noastră.

SIGURANȚĂ

Selectăm cu precizie materii prime, alegând ingrediente naturale și mai puțin iritante. Testele dermatologice exacte realizate pe voluntarii de la universitatea italiană permit validarea tolerabilității excelente a produselor oway. Testele, împreună cu selecția extrem de riguroasa a ingredientelor în faza de formulare, reduc semnificativ riscul de sensibilizare si alergii.

TESTAT NICHEL

Oway Beauty realizează pe fiecare lot de produse un test specific care permite monitorizarea oricăror urme de nichel care pot induce alergii. Pentru a satisface nevoile consumatorilor cu pielea alergică și reactivă.*

TESTAT DERMATOLOGIC

Garantează că produsul a respectat controale stricte, rezultatul este ne-iritant și sigur.*

* Cu excepția SUMMER SOLSTICE BLEND, WINTER SOLSTICE BLEND și BEAUTYIFING BODY PEELING, cu ingrediente 100% din agricultura organică și biodinamică și/ sau cu ingrediente 100% naturale sau obținute în mod natural.

Linie certificată Natrue.

UN PRODUS CERTIFICAT ESTE PETRU CONSUMATOR O GARANȚIE A SIGURANȚEI ȘI A CALITĂȚII.

LINIA OWAY BEAUTY ESTE CERTIFICATĂ NATURAL DE UNA DINTRE CELE MAI SERIOASE AUTORITĂȚI DE CERITIFICARE: NATRUE.

Natrue definește reguli extrem de stricte în termeni de materii prime, formulări, procese de producție și ambalare. Fiecare produs certificat de Natrue este supus verificărilor și inspecțiilor de către organismul de certificare, care verifică dacă compania respectă regulile de certificare pe parcursul întregului proces de producție.

Procente foarte mari ale materiilor prime naturale sau derivate în mod natural

Procent minim al ingredientelor sintetice din fiecare formulă

Fara urme de ingrediente modificate genetic

Doar ingrediente obținute folosind procese naturale care nu influențează negativ mediul

Doar ambalaj reciclabil și fără utilizarea materialelor plastice

Fără expunerea la radiațiile ionizate ale materiilor prime în timpul procesului de producție

Leave a Reply