Blog

Organic Way

Organic Way este prima linie profesională pentru păr pe bază de extracte profesionale, plante micronizate, uleiuri esențiale și hydrolates biodinamice KM0. O gamă completă de produse italiene de calitate extremă, dedicată nevoilor tuturor tipurilor de păr, calitate combinată cu natura, care devine o plăcere, iar plăcerea devine astfel frumusețe.

Inspirația

Sursa de inspirație ale produselor noastre sunt principiile Biodinamicii: energia vitală, pământul care le primește, frumusețea pe care o exprimă. Cultura Biodinamică presupune, dincolo de metodele agronomice, schimbarea viziunii omului asupra mediului, adoptarea unui stil de viață și de gândire ecologic durabil. Metoda Biodinamică consideră pământul, natura, omul, universul ca un singur corp unde toate coexistă împreună și sunt parte ale aceluiași întreg.

Ingredientele

Toate plantele medicinale care devin ingrediente active și parfumuri 100% naturale sunt crescute și distilate direct. Frumusețea reprezintă esența vieții păstrată în semințe, alimentate cu dragoste în absența completă a sintezei chimice pe câmpuri, recoltate și prelucrate cu pasiunea care ne conduce munca de zi cu zi. Credem într-o frumusețe conștientă și durabilă, care să reflecte armonia, respectul, natura, echilibru și sănătatea pe care o exprimăm cu grijă și creativitate în saloanele noastre în întreaga lume.

Uleiuri pure, rășini, ceară, unt și emoliente de origine vegetală, toate sunt cheia pentru eficacitatea tratamentelor noastre cosmetice. Produsele naturale și derivatele lor aduc luminozitate, protecție și sănătate părului în timp.

Impactul asupra mediului și ambalajele

Pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului am ales să folosim numai ambalaje esențiale și toate reciclate, reciclabile sau certificate eco. Tuburile sunt realizate din aluminiu 100% reciclabil. Toate produsele noastre sunt ambalate în sticle și borcane de chihlimbar, sticlă farmaceutică, pentru a păstra puritatea absolută a formulelor botanice. Acesta este un gest de grijă pentru planetă. Sticla, de fapt, este un material derivat din natural, 100% reciclabil la infinit.

Transparența este, de asemenea, un angajament pentru clienții noștri din întreaga lume, de aceea pe etichete este raportată derivarea din fiecare ingredient. Pentru o alegere conștientă este nevoie doar ca legenda și simbolurile de pe partea din spate să fie citite pentru a obține informații. Materialele noastre de comunicare sunt reciclate și certificate eco (hârtie și carton FSC, lemn PEFC, bio-plastic, reciclat PET etc).

Alegere conștientă

Dacă ne gândim foarte bine la alegerile pe care le facem pentru frumusețea noastră, produsele pe care le folosim uneori au componente toxice atât pentru noi, cât și pentru planetă. Poate că nu putem schimba lumea, dar o putem îmbunătăți cu siguranță, prin alegerile noastre de cumpărare si de conștientizare a mediului.

Ne-am orientat pe cooperarea cu rețele internaționale de cumpărare pentru menținerea comerțului echitabil, cu scopul de a sprijini producția noastră și dezvoltarea țărilor sărace ale lumii. Din Africa, Amazon, Indochina și Australia Aboriginal primim materii prime naturale, certificate, pe care le punem în fiecare dintre produsele noastre, sprijinind mai mult de 800 de comunități locale. Imbinarea comerțului și educației, economiei și acțiunii sociale este posibilă.

Mai mult decât îngrijirea părului

Salonul de coafură devine un spațiu spa holistic, unde se oferă încredere cu ajutorul tratamentelor personalizate, într-o atmosferă SPA, de relaxare și de regenerare, unde e răsfățat părul și capul.

Gândiți-vă la un loc unde vă puteți relaxa înconjurat de arome profunde SPA, unde părul este răsfățat într-o baie de tratare și purificare cu ajutorul unui consultant cu experiență în diagnosticarea și îngrijirea părului, unde beneficiați de hidromasaj și masaj ayurveda specific, sorbind un ceai de plante sau fresh din fructe proaspete. Aceasta este, pe scurt, experiența care te așteaptă în saloanele noastre. Este conceptul nostru de a fi natural și holistic, care ajută la regenerarea părului, la sănătatea scalpului și eliberarea gândurilor.

Leave a Reply