Blog

Prima Vopsea cu 35 % salvie Biodinamică și Organică

Produsele naturale sunt din ce în ce mai cautate, mai apreciate și mai solicitate de către consumatori, de aceea, industriile, indiferent de domeniu, au început să investească în cercetări pentru acest tip de produse și să aducă pe piață produse inovatoare, revoluționare. Industria Frumuseții este una dintre industriile care evoluează cel mai rapid din acest punct de vedere și tot mai multe produse sunt disponibile acum pe piață. Produsele cosmetice naturale se adaptează nevoilor oamenilor pentru că au în componența lor ingrediente care sunt tolerate foarte bine de organism, prezentând un adevărat avantaj pentru persoanele cu sensibilitate la substanțe chimice, predispuse la iritații, fiind în același timp prietenoase și cu mediul înconjurător.  

Astfel de produse sunt produsele agrocosmetice cu peste 35% macerat de Salvie biodinamică și organică, cheratină vegetală și ulei de Opuntia etică din Sicilia: Agricolor – vopsea permanentă, Agritone – toner specifici pentru a nuanța părul decolorat și părul cu nuanțe șterse, Agriplus – intensificator și corector al reflexelor, Agricatalyst 20/30/40 VOL – primul activator ambalat în sticlă de sticlă, care conție în plus față de celelalte produse sevă din viță de vie. Agricolor și Agriplus sunt fabricate din ingrediente biodegradabile de la 92,5% la 97%, iar Agricatalyst 20/30/40 VOL și Agritone sunt fabricate din ingrediente biodegradabile de 99,8%. Sunt formule durabile care protejează sănătatea mărilor și a animalelor care le populează, produsele sunt testate dermatologic și la nichel.

Vopseaua Agricolor

Netezește cuticulele, disciplinează părul cu efect anti-friz și-i oferă o strălucire excepțională. Libertate creativă totală a hairstylistului și satisfacție maximă pentru rezultate. Respectarea structurii părului și a scalpului. Aplicare este simplă și intuitivă. Oferă acoperire perfectă părului alb, rezultate de lungă durată și deschidere până la 5 tonuri. Disponibilă în 76 de nuanțe, conține parfumuri senzoriale fără alergeni pe bază de Salvie și Opuntia , care transformă tratamentul de colorare într-un moment unic.  

Agritone

Produs specific pentru a nuanța părul decolorat și părul cu nuanțe șterse, accentuând și amplificând reflexele dorite. Oferă o luminozitate incredibilă. Este o formulă inovativă din gama Oway cu toate beneficiile din vopseaua Agricolor. Este disponibil în patru nuanțe: ANTI-YELLOW, PEACH, ASH GRAY și GOLDEN, pentru a contracara efectele secundare și a crea nuanțele la modă. Ca și la vopseaua Agricolor, peste 90% din ingrediente sunt derivate natural, iar de la  92,5% la 97% sunt ingrediente biodegradabile. Produsul este testat dermatologic și la nichel.

Agriplus

Intensificator și corector al reflexelor are o formulă cu toate avantajele Agricolor
Booster și corectori bogați în pigmenți ce se pot adăuga în vopsea. Amplifică și accentuează reflexiile, contracarează efectele nedorite pentru a obține rezultate tehnice precise și expresie maximă stilistică. Disponibil în șapte nuanțe: Gri, Auriu, Portocaliu, Roșu, Violet, Albastru și Verde.

Agricatalyst

Primul activator ambalat în sticlă de sticlă conține sevă activă elasticizantă pentru colorare și decolorare cu macerat de Salvie biodinamică și organică, ulei de Opuntia etică din Sicilia și seva de viță de vie. Seva de viță de vie este un ingredient activ extraordinar de bogat, care repară părul deteriorat, mărind elasticitatea acestuia. O textură fluidă care hrănește si elasticizează părul și protejează scalpul, conține parfum fără alergeni pe bază de Salvie și Opuntia, un parfum plăcut care te-nvăluie si adaugă plăcere senzorială în timpul tratamentului de colorare.  
99,8% ingrediente biodegradabile.

Salvia și procesul de macerare

Salvia din vopseaua Agricolor provine din agricultură biodinamică și organică, respectând cele mai durabile și sănătoase metode de creștere care garantează puritate maximă și eficacitate fitocomplexului activ. Salvia este recoltată în faza sa balsamică, între Aprilie și Iulie, când ingredientele active care formează fitocomplexul sunt la cantități și concentrații maxime. După perioada de recoltare și uscare, salvia este transferata de pe câmpuri în sediile de producție ale vopselei Agricolor – sediile Oway, unde a fost instalat un dispozitiv pentru macerare. Procesul de macerare este un proces durabil, cu impact zero, care nu generează deșeuri sau produse secundare, fiecare ingredient fiind efectiv refolosit, contribuind la regenerarea cercului virtuos. Maceratorul operează conform metodei tradiționale, la rece, utilizând doar apă ozonată, fără adăugarea de solvenți. Pe durata tratamentului, salvia cedează treptat ingredientele sale active în apă, obținându-se astfel maceratul. După macerare, părțile consumate ale plantei sunt încorporate în alte ingrediente care formează compostul biodinamic, singurul feritilizator care este permis pentru hrănirea terenului din Ortofficină.

Beneficiile Salviei în Agricolor

Datorită conţinutului său bogat în vitamine, salvia este considerată drept o plantă miraculoasă cu proprietăţi tămăduitoare. Conţine un complex de vitamine, printre care  vitamina A, B, vitamina C, minerale precum calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc şi sodiu, fiind un adevărat izvor de substanţe folositoare organismului.

Însuşi numele plantei, salvie, are o însemnătate deosebită. Salvie provine din latinescul salvare, ce înseamnă a fi sănătos, a salva, a vindeca. Aşadar, şi romanii o considerau o plantă sacră, considerând-o o regină a plantelor cu proprietăţi tămăduitoare, dar şi cu efecte de protecţie magică. De la salvie se folosesc frunzele şi florile, acestea fiind foarte bogate în uleiuri volatile. Preparatele din salvie, datorită prezenței de polifenoli  au efecte antimicrobiene, antiinflamatoare si antiseptice.

Netezire. Netezește și inchide cuticulele, intensificând strălucirea parului și oferindu-i o înfățișare sănătoasă.
Antioxidare. Protejează părul împotriva radicalilor liberi și susține regenerarea celulelor.
Hidratare. Luptă împotriva deshidratării, evitând epuizarea apei pe durata procesului de colorare.

Revitalizare. Reînsuflețește părul lipsit de strălucire, deteriorat și slăbit. Face părul luminos și moale.
Echilibrarea sebuumului. Favorizează echilibrarea scalpului prin stimularea și normalizarea funcțiilor sale.
Stimulare. Îmbunătățește micro-circulația și hrănirea foliculului. Revitalizează părul uscat și subțire.

Ingredientele fito-active ale metodei Agricolor

Ulei de Opuntia etică din Sicilia, o plantă cu efect excepțional de calmare, protecție, hrănire și regenerare care, mulțumită proprietăților sale oferă o vopsire confortabilă.
Păstrează componentele lipidice ale matricei capilare. Accentuează strălucirea firului de păr și hrănește în profunzime. Uleiul de Opuntia etică este obținut printr-un proces etic și durabil, care respectă și valorizează resursele naturale și producătorii locali.

Cheratină vegetală derivata din Cânepă și Orez, alternativa vegetală pentru cheratina animală – fitocheratina derivată din Cânepă și Orez reproduce structura naturală de aminoacizi prezentă in păr. Acest ingredient fito-activ se leagă de cheratina naturală, făcând părul mai rezistent și mai elastic evitând astfel micro-daunele. Acest ingredient activ este obținut printr-un proces special de bi-lichefiere enzimatică, care păstrează la maxim activitatea  fito-complexului extras din cânepă și orez.

Seva din vița de vie italiană este deosebit de fundamentală, datorită unui amestec extrem de puternic și echilibrat de substanțe: săruri minerale, amino-acizi, zaharide naturale, polifenoli, acizi organici si auxine (auzina este o substanță hormonală vegetală care condiționează creșterea plantelor). Este un nutrient celular extraordinar pentru plante și, de asemenea, hrănește celulele umane. Oferă elasticitate părului, întărirea acestuia și prevenirea ruperii.

De ce e Agriclor UNIC?

Maceratul de Salvie este primul ingredient al formulei și este prezent într-un procent de peste 35%. Concentrația sa deosebită oferă părului și scalpului beneficii agricosmetice unice. Tratament de colorare cu efect de netezire a cuticulelor și efect anti-frizz. Impact minim asupra mediului cu până la 97% ingrediente biodegradabile și cu 99 % ambalaje din material plastic free. Confort și delicatețe atât pentru stilist, cât și pentru clienți, cu o formulă testată dermatologic și la nichel. Aplicarea este simplă și intuitivă. Oferă deschidere până la 5 tonuri. Paletar cu nuanțe ultra-strălucitoare, profunde și reflexii surprinzătoare. Rezultatele tehnice sunt de lungă durată și oferă o acoperire perfectă. Culoarea este biodegradabila până la 97%. Activatori biodegradabili 99,8%.

În saloanele de coafat din întreaga lume, sute de mii de stiliști în fiecare zi fac clienții lor frumoși și fericiți prin colorarea părului. Ca urmare a acestor lucrări extraordinare, tone de reziduuri de produse sunt turnate zilnic în conductele de drenaj. Agricolor oferă 99% ambalaje fără plastic, instrumente și materiale de comunicare pentru saloane din materiale naturale și durabile. Tuburile Agricolor și tuburile Agriplus sunt fabricate din aluminiu, un material natural 100% care poate fi reciclat la infinit. Cutiile sunt din hârtie TREE-FREE, obținute din deșeuri de prelucrare a trestiei de zahăr care nu necesită tăierea copacilor. Paletarele de culori sunt pe hârtie TREE FREE și sunt închise într-o cutie de lemn. Sticlele pentru Agritone și Agricatalyst folosite în Italia pentru uleiul de măsline prețios sunt fabricate din sticlă, material 100% natural, sustenabil, care poate fi reciclat la infinit. Toate instrumentele de lucru și de comunicare legate de Agricolor sunt realizate din materiale rezistente, durabile sau reutilizabile. Toate materialele și instrumentele de comunicare pentru saloane sunt fabricate din lemn, metal sau materiale naturale.

Leave a Reply